Larm?

Ett forum för allt möjligt tekniksnack kring VTX 1300 och VTX 1800.

Moderator: Toolbox

Användarens profilbild
Knodden
Mästare
Inlägg: 594
Blev medlem: 29 aug 2005, 05:58
VTX-modell: VTX 1800, 2004 Röd
Ort: Bohus

Larm?

Inlägg av Knodden »

Tjipp!

Har någon monterat larm på sin pärla?
Jag är ute efter ett enkelt som håller de mest klåfingriga borta.
Något förslag? Pris?
// Knodden
Senast redigerad av Knodden den 07 sep 2005, 08:12, redigerad totalt 1 gånger.
STOR, STARK OCH RÖD VTX1800!
105,2Hk 162,9Nm ca 110db
Medlem # 010
klasse

Inlägg av klasse »

Hej Här har du ett som är billigt.

http://www.danmobility.se/

Dom har ett scooterlarm som passar hoy för en billig penning.
Och dom har ett skivbromslarm som passar våra små hål i skivan som jag skälv köpt till min hoj och jag är jättenöjd, larmet pipper så fort någon reser upp hoyen dessutom är larmet cromat och snyggt, fast tyvär ej godkänt men det väger ju inte så mycket som en kedja eller bygel så det är kannon att sätta på om man parkerar tillfälligt när man är ute o åker. låset heter : XENA XN14 skivbromslås med alarm
Direktlänk: http://www.danmobility.se/products.asp? ... 8496384#xy

MVH KLASSE
klasse

Inlägg av klasse »


PS Det är detta skivbromslarmet som passar våra, sprinten är 6 mm tror jag på dom dyrare är det för mycket : XENA XR1 skivbromslås med alarm
Varunr.: 99424080200
Kr. 499,00
http://www.danmobility.se/products.asp? ... 8496384#xy
Användarens profilbild
snake
Mästare
Inlägg: 773
Blev medlem: 28 aug 2005, 13:36
VTX-modell: VTX 1800, 2002
Ort: Stockholm, VTX 1800
Kontakt:

Inlägg av snake »

Jag har ett "Spyball" som är fast monterat. Det är larm och immobilizer i ett. Den har fjärrkontroll, och Immobilizer går i automatiskt efter 1 min om man stänger av motorn. Dvs. glömmer man nyckeln i låset så gör det ingenting. Det har fungerat superbra och man kan se om larmet löst ut när man larmar av cykeln (blinkers blinkar två gånger). Larmet är mycket känsligt och det räcker att man öppnar en packväska eller stöter till den med en bildörr för att larmet ska gå.

Det kostade 3995 monterat och klart, men själva larmet kostar bara runt 1200-1300 tror jag. Det är lite pill att montera eftersom larmet både skall bryta tändning och bränslepump.

Larmet är litet och kan monteras under sitsen eller bakom en sidokåpa.

/Håkan
Mr East

Inlägg av Mr East »

Mitt Spyball är väldigt okänsligt, inte säkert att det löser ut även om man reser upp hojen. Försöker man flytta hojen löser larmet ut. Annars är jag nöjd. Pris och info om larmet kan du kolla på denna länk:
http://www.m-sjoberg-ab.se/spyball.htm
Lycka till //Lars Ö
snake skrev:Jag har ett "Spyball" som är fast monterat. Det är larm och immobilizer i ett. Den har fjärrkontroll, och Immobilizer går i automatiskt efter 1 min om man stänger av motorn. Dvs. glömmer man nyckeln i låset så gör det ingenting. Det har fungerat superbra och man kan se om larmet löst ut när man larmar av cykeln (blinkers blinkar två gånger). Larmet är mycket känsligt och det räcker att man öppnar en packväska eller stöter till den med en bildörr för att larmet ska gå.

Det kostade 3995 monterat och klart, men själva larmet kostar bara runt 1200-1300 tror jag. Det är lite pill att montera eftersom larmet både skall bryta tändning och bränslepump.

Larmet är litet och kan monteras under sitsen eller bakom en sidokåpa.

/Håkan
Sanell

Inlägg av Sanell »

Har monterat ett Scorpio SR-i500 som jag tog hem från USA, köpte detta komplett med perimeter sensor och kabelhärva för VTX:en. Kan varmt rekommendera detta, har också en pager funktion. Perimetersensorn känner av om någon kommer för nära hojen och ger då varningssignaler innan larmet löser ut.

http://www.scorpioalarms.com/sr-i500.aspx
Skriv svar